3ES wordt partner van het Digitaal Bouwteam: Samenwerken voor innovatie in de bouwsector

In de bouwsector is teamwork van onschatbare waarde, en nieuwe technologieën spelen een cruciale rol bij het mogelijk maken van multidisciplinaire en efficiënte samenwerking. Het is met trots dat we aankondigen dat 3ES zich heeft aangesloten als partner bij het Digitaal Bouwteam.

Het Digitaal Bouwteam fungeert als een bron van inspiratie en biedt innovatieve oplossingen om het ontwerpen, bouwen en beheren van bouwprojecten in BIM (Bouw Informatie Model) te optimaliseren. In tegenstelling tot traditionele ontwerp- en bouwprocessen, omarmt BIM een geïntegreerde aanpak waarbij alle benodigde gegevens worden gekoppeld in één enkel model.

BIM wordt gebruikt door alle belanghebbenden in een bouwproject, waaronder opdrachtgevers, architecten, adviseurs, aannemers en installateurs. Het voordeel van deze werkwijze is dat alle partijen toegang hebben tot dezelfde gegevens, wat de samenwerking en communicatie aanzienlijk verbetert.

Als de eerste schakel in het bouw-, renovatie- of restauratieproces, zet 3ES Laserscanning geavanceerde opmetingstechnologieën in en levert innovatieve 3D-oplossingen. Samen met onze gewaardeerde opdrachtgevers realiseren we bouwprojecten, zowel eenvoudig als complex, op een efficiënte, positieve en constructieve manier.

Met de groeiende vraag naar innovatieve en efficiënte oplossingen in de bouwsector, zijn we vastbesloten om onze kennis en expertise te delen. We kijken reikhalzend uit naar inspirerende samenwerkingen en kennisuitwisseling binnen de gemeenschap van het Digitaal Bouwteam.

Samen zullen we blijven bouwen aan een veelbelovende toekomst voor de bouwsector.