Vacature

Administratief medewerker met liefde voor techniek

Je zet je organisatorische talenten in om onze opdrachten van a tot z tot een goed einde te brengen. Je behandelt de vragen van klanten per telefoon en per mail. Je stelt offertes op en zorgt voor een naadloze planning van de afspraken voor de opmetingen. Je maakt facturen en neemt de opvolging van de betalingen ter harte. Je staat onze klanten enthousiast te woord wanneer ze vragen hebben of voor na-service contact met ons opnemen.

Wij zoeken:

We zoeken een collega die het administratief klappen van de zweep kent en door een planmatige aanpak zorgt dat alles gestructureerd verloopt. Je kan vlot werken met de relevante softwarepakketten van MS Office en kennis van Teamleader is mooi meegenomen. Je komt in deze job in aanraking met heel veel technische termen. Daarom is een eerdere ervaring in een grafische of bouwkundige omgeving – waar je bijvoorbeeld al eens in gehoord hebt van layers, bestandsformaten BIM, Revit, Archicad, … – een pluspunt.

Wij zijn 3ES:

3ES is gespecialiseerd in innovatieve 3D-laserscanning en 3D-modelleren. Na het scanwerk met onze hoogtechnologische 3D-scanners leveren wij 2D-tekeningen en 3D-modellen die onze klanten maximaal kunnen gebruiken. Het fijne is: onze projecten vinden plaats op zeer diverse plekken: in (historische) gebouwen, binnen- en buitenruimtes en industriële omgevingen. Onze klanten zijn architecten, industriële bedrijven, projectontwikkelaars, bouw- en renovatiebedrijven en overheden.

Wij zijn een compact team dat intensief samenwerkt in vertrouwen. We vinden het belangrijk dat alle individuen in de groep in balans zijn met hun taak en vanuit hun interesses en expertise er veel plezier aan beleven. Door onze vlakke organisatie en gediversifieerde opdrachten heeft iedereen ruimte om te groeien en te excelleren.

Wat mag je nog verwachten?

  • We bieden je een deeltijds contract
  • Je ontvangt een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen (laptop, gsm-abonnement, internet vergoeding, …) 
  • Onze hoofdzetel is in Limburg en we schakelen slim alle technologische hulpmiddelen in zodat we maximaal hybride en digitaal werken

Interesse? 

Neem contact op met Marc Heylen op 0499/52.54.58 marc@3es.be