3ES is een onderneming die zich toelegt op het accuraat meten van gebouwen, infrastructuur, installaties en objecten. In opdracht van bouwheren, architecten, ingenieurs, facility managers, restaurateurs, BIM-managers en ontwerpers verzamelen we de nodige accurate meetinformatie. Onze deskundigheid hiervoor ligt in 3D laserscanning, 2D tekenen en 3D modelleren. Bij elk project meten we als eerst de nodige gebouwen en infrastructuur. Vervolgens leveren we u digitale modellen op maat aan voor uw project.

3ES in de industriesector

3ES is uw partner in de industriesector! Bij ons kan u rekenen op onze kennis, expertise en ervaring om samen het juiste product te bepalen; er zijn namelijk heel wat toepassingen mogelijk. Voordat we van start gaan, horen we graag van u waar u belang aan hecht.  Samen met u denken we mee over het project en proberen we in heel het proces maximale toegevoegde waarde te bieden. Op die manier weten we zeker dat u tevreden zal zijn met het eindresultaat.

Mede dankzij onze verschillende toepassingsgebieden in de industrie verzorgen we bij 3ES de optimale samenwerking waar verantwoordelijkheidszin centraal staat om uw project in goede banen te leiden. We geven u graag het geschikte advies.

Wanneer u een aanpassing, vernieuwing of re-engeneering wenst uit te voeren bij uw bestaande industriële installaties is het cruciaal om te weten wat de bestaande toestand van uw installatie is. Dankzij 3D laserscanning en andere meettechnieken kunnen wij uw installaties tot in detail opmeten! Daarnaast biedt het voor ons de mogelijkheid om snel te kunnen werken. Bekijk dus zeker even al de voordelen en mogelijkheden.

Dronescanning

Daarnaast is professionele en precieze meting van groot belang wanneer je een project optimaal wil ontwikkelen. 3DLaserscannen is in de industrie dikwijls de meest efficiënte en veilige opmeettechniek. In vele gevallen is het ook de enige accurate opmeetmethode. Hierbij maken we gebruik van het “as built” principe. Complexe projecten vergen namelijk een grondige voorbereiding en een specifieke aanpak. Dankzij de 3D laserscanning capteren we honderdduizenden meetpunten per seconde. Met deze punten vormen we dan een puntenwolk; of met anderen woorden de “as built” situatie ook wel de werkelijke situatie. Vanuit deze schets kunnen we gedetailleerde 2D en 3D modellen tekenen. Graag tonen we u hoe 3D laserscanning zijn meerwaarde in de industrie bewijst.

Tenslotte biedt dronescanning u de mogelijkheid om vanuit de lucht complete informatie te verzamelen. Ook voor het opmeten van industriële installaties bieden drones een uitstekende oplossing. UAV surveys, zoals drones, laten het toe de meest gevaarlijke, onbereikbare en grote projecten op te meten en in kaart te brengen. Dankzij fotogrammetrie kunnen we al de info omzetten in een puntenwolk waaruit we elke project kunnen modelleren.

Contacteer ons bij vragen

Wij hebben reeds heel wat boeiende en uitdagende projecten in de industrie mogen uitvoeren. Bekijk zeker ook onze projecten. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in wat we doen? Contacteer ons.

Professionele meetoplossingen voor

industriefacility managersindustriële installatiesindustriële aanpassingen

Aanpassen, vernieuwen, re-engineeren

Mist u enkele plannen of kent u de bestaande toestand van uw industriële installaties niet? Daar brengen wij graag verandering in. Ontdek hoe wij u hierin kunnen helpen.

As built

Nood aan een correcte opmeting van uw industrie? Wij staan voor u klaar en meten uw installaties zoals ze zijn, zoals met eventuele defecten en slijtage.

Drone scanning

Dankzij drones kunnen we vanuit de lucht beeldmateriaal verzamelen van uw gebouw, installatie of gebied. Dankzij deze technologie is niets nog onbereikbaar.

Niet gevonden wat u zocht?

Wij staan steeds voor u klaar om uw project tot een goed einde te brengen. Ook voor een uniek project mag u ons steeds contacteren.

3ES, From scan to plan

Wij bieden u snel een accuraat 2D of 3D plan aan dat rekening houdt met uw portefeuille. Efficiëntie, effectiviteit en de menselijke factor dragen we daarbij hoog in het vaandel.

Onze engagementen

  • Integriteit doorheen het ganse proces: van offerte tot factuur.

  • Een optimale samenwerking waarin we samen op zoek gaan naar de juiste oplossing.

  • Verantwoordelijkheidszin om uw project in goede banen te leiden.

Hulp nodig?

  • Contacteer ons

  • +32 (0)499 52 54 58

  • Bezoek ons op Facebook

Blijft u graag op de hoogte over het laatste nieuws over 3D laserscanning?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en ontdek de laatste technologische ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over 3D laserscanning