Vacature
BIM-coördinator met stevige kennis van 3D-modelleren

Gepassioneerd door 3D-laserscanning en 3D-modellering (BIM) in al zijn facetten? Dan zoeken wij jou!

Je wordt verantwoordelijk voor het opmeten van projecten bij klanten over heel Vlaanderen en occasioneel ook in het buitenland. Het fijne is: het zijn zeer diverse projecten in (historische) gebouwen, binnen- en buitenruimtes en industriële projecten. Geen werkdag is hetzelfde! Je hebt een prettige afwisseling tussen het veldwerk zoals de 3D-opmetingen (laserscanning) en 3D-registratie. Je wisselt het af met tekenwerk en modellering: van een eenvoudige 2D-tekening tot een volwaardig 3D-BIM model (As Build).

Je bent ook verantwoordelijk voor het projectmanagement bij je klanten. Persoonlijk overleg en afstemming met alle stakeholders staan daarbij centraal. Je kan klanten onboarden en de nodige technische toelichtingen geven tijdens het verloop van het project.

Meer weten over onze projecten? Bekijk onze referenties.

Wij zoeken:

We zoeken een collega met een diploma van graduaat bouwkundig tekenaar of een bachelor bouw of gelijkwaardig profiel dat door ervaring werd opgebouwd. Een technische affiniteit in bouwkundig/ruimtelijk inzicht is nodig.

Een plan of 3D-model lezen heb je volledig in de vingers en je kan zowel een eenvoudige 2D-tekening als een volwaardig 3D-BIM model (As Build) realiseren.

Je hebt ervaring met relevante softwarepakketten MS Office en Teamleader en met tekenprogramma’s zoals Autocad (2D / 3D Revit (BIM)), Archicad en Bimcollab.

Wij zijn 3ES:

3ES is gespecialiseerd in innovatieve 3D-laserscanning en 3D-modelleren. Wij leveren 2D-tekeningen en 3D-modellen aan die maximaal bruikbaar zijn voor onze klanten. Dat zijn architecten, industriële bedrijven, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en overheden.

Wij zijn een team dat intensief samenwerkt in vertrouwen. We vinden het belangrijk dat alle individuen in de groep in balans zijn met hun taak en vanuit hun interesses en expertise er veel plezier aan beleven. Door onze vlakke organisatie en gediversifieerde opdrachten heeft iedereen ruimte om te groeien en te excelleren.

Wat mag je nog verwachten?

  • We bieden je een voltijds of deeltijds contract
  • Je ontvangt een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen (laptop, gsm-abonnement, internet vergoeding, …)
  • Onze hoofdzetel is in Limburg en we schakelen slim alle technologische hulpmiddelen in zodat we maximaal hybride en digitaal werken

Interesse? Neem contact op met Marc Heylen op 0499/52.54.58 of via marc@3es.be