Vacature BIM-modelleur

Gepassioneerd door 3D-laserscanning en 3D-modellering (BIM) in al zijn facetten? Dan zoeken wij jou!

Functieomschrijving:

Je wordt verantwoordelijk voor het opmeten en beheren van grote projecten bij klanten over heel Vlaanderen en occasioneel ook in het buitenland. Het fijne is: het zijn zeer diverse projecten in (historische) gebouwen, binnen- en buitenruimtes en industriële omgevingen. Geen werkdag is hetzelfde! Je hebt een prettige afwisseling tussen het veldwerk zoals de 3D-opmetingen (laserscanning) en 3D-registratie. Dat wissel je af met effectief en efficiënt projectmanagement. Je zorgt dat nieuwe klanten onboarden en je helpt hen binnen het budgettaire kader hun doelstellingen te bereiken. Tegelijkertijd stuur je de externe tekenaars aan die eenvoudige 2D-tekeningen tot volwaardig 3D-BIM modellen (As Build) maken.

Wij zoeken:

We zoeken een collega met de nodige ervaring in de architectuur, bv. Architect of bouwkundig tekenaar of Bim coördinator of gelijkwaardig profiel dat door ervaring werd opgebouwd. Een technische affiniteit in bouwkundig/ruimtelijk inzicht en sterke projectmanagement skills zijn belangrijke pluspunten. Een plan of 3D-model lezen heb je volledig in de vingers en je legt een mooie tekenervaring voor, van eenvoudige 2D-tekeningen tot volwaardige 3D-BIM modellen (As Build). Je hebt ervaring met relevante softwarepakketten MS Office en Teamleader en met tekenprogramma’s zoals Autocad (2D / 3D Revit (BIM)), Archicad en Bimcollab.

Wat bieden wij:

  • We bieden je een voltijds of deeltijds contract
  • Je ontvangt een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen (laptop, gsm abonnement, internet vergoeding, …)
  • Een unieke combinatie tussen veldwerk en kantoorwerk
  • Je krijgt een “on the job” opleiding ivm 3D-opmetingen.
  • Onze hoofdzetel is in Limburg en we schakelen slim alle technologische hulpmiddelen in zodat we maximaal hybride en digitaal werken

Wij zijn 3ES:

3ES is gespecialiseerd in innovatieve 3D-laserscanning en 3D-modelleren. Wij leveren 2D-tekeningen en 3D-modellen aan die maximaal bruikbaar zijn voor onze klanten. Dat zijn architecten, industriële bedrijven, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en overheden.

Wij zijn een team dat intensief samenwerkt in vertrouwen. We vinden het belangrijk dat alle individuen in de groep in balans zijn met hun taak en vanuit hun interesses en expertise er veel plezier aan beleven. Door onze vlakke organisatie en gediversifieerde opdrachten heeft iedereen ruimte om te groeien en te excelleren.

Interesse? Ontdek jouw passie voor 3D-laserscanning!

Ben jij klaar om je passie voor 3D-laserscanning en -modellering in te zetten in een dynamische en diverse werkomgeving?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar marc@3es.be, neem contact op met Marc Heylen op 0499/52.54.58  of vul het formulier in op onze website en wij contacteren je zo spoedig mogelijk terug.

We kijken ernaar uit om van je te horen!