Vacature Scan Operator

Ben jij klaar om je te laten betoveren door de wereld van 3D-laserscanning? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving:

Als 3D-scan operateur ben jij de specialist die zich volledig richt op het uitvoeren van veldwerk. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig scannen en registreren van diverse gebouwen en omgevingen in Vlaanderen, met incidentele projecten buiten de regio.

Jouw focus ligt op het scannen en registreren, wat van jou een essentiële schakel maakt in ons team. Je kan genieten van de variatie die deze rol biedt, waarbij elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt.

Wat zijn jouw taken:

  • Uitvoeren van 3D-laserscans van gebouwen, binnen- en buitenruimtes en industriële omgevingen.
  • Nauwkeurig registreren van gescande data.
  • Samenwerken met het team om projecten effectief te beheren en deadlines te halen.

Wie zoeken wij:

We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die interesse heeft in en gepassioneerd is door 3D-laserscanning en -modellering. Het vermogen om snel te leren en een leergierige houding zijn essentieel, omdat we een uitgebreide on-the-job opleiding bieden. Ervaring in het veld is geen vereiste, maar een positieve instelling en bereidheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen zijn van groot belang.  Uiteraard is het voor deze functie belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs

Wat bieden wij:

  • Een voltijds of deeltijds contract.
  • Een marktconform salaris met extralegale voordelen (bedrijfswagen, laptop, gsm– abonnement, internetvergoeding, enz.).
  • “On the job” training in 3D-opmetingen.
  • Maximale hybride en digitale werkomgeving, ondersteund door geavanceerde technologieën.

Wij zijn 3ES:

3ES is gespecialiseerd in innovatieve 3D-laserscanning en 3D-modelleren. Wij leveren 2D-tekeningen en 3D-modellen aan die maximaal bruikbaar zijn voor onze klanten. Dat zijn architecten, industriële bedrijven, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en overheden.

Wij zijn een team dat intensief samenwerkt in vertrouwen. We vinden het belangrijk dat alle individuen in de groep in balans zijn met hun taak en vanuit hun interesses en expertise er veel plezier aan beleven. Door onze vlakke organisatie en gediversifieerde opdrachten heeft iedereen ruimte om te groeien en te excelleren.

Locatie: Hoofdzetel in Limburg, met werkzaamheden verspreid over Vlaanderen en incidenteel in het buitenland.


Interesse? Ontdek jouw passie voor 3D-laserscanning!

Ben jij klaar om je passie voor 3D-laserscanning en -modellering in te zetten in een dynamische en diverse werkomgeving?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar marc@3es.be, neem contact op met Marc Heylen op 0499/52.54.58  of vul het formulier in op onze website en wij contacteren je zo spoedig mogelijk terug.

We kijken ernaar uit om van je te horen!