Werken bij 3ES

Bezig zijn met de toekomst. Dat is wat we bij 3ES elke dag doen.

We zijn gespecialiseerd in innovatieve 3D laserscanning en 3D modelleren. Het doel? Onze klanten met innovatieve opmetingstechnologieën te helpen excelleren en hun efficiëntie substantieel te verhogen. Onze klanten zijn bijvoorbeeld bouwbedrijven, architecten, projectontwikkelaars, huisvestingsmaatschappijen, industriële bedrijven en scholengroepen.

Daarom zijn we zulke enthousiaste supporters van scan to BIM. Het is de tool die de digitale transformatie in de bouwsector mee zal realiseren. Steeds meer bedrijven maken deze omslag. Vanuit onze ervaring kunnen we bedrijven hiermee ook helpen deze change succesvol te maken.

Innovatie & creativiteit behoren bij 3ES tot onze vaste set waarden. Net zoals klanten centraal zetten en kennisdelen. We delen onze kennis en expertise niet alleen in ons TEAM (Together Everyone Achieves More), we doen dit ook graag met studenten en onderwijsinstellingen.

Samenwerking met Hogeschool PXL

3ES werkt al langer samen met PXL in Hasselt en ondersteunt de studenten en de school. En dat doen we heel concreet. Zo hielpen we de PXL-studenten Bouw, Elektromechanica, Groenmanagement en Bouwkundig Tekenen met het scannen van de woningen in de sociale woonwijk Disselwijk in Sint-Lambrechts-Herk. De studenten leren de technologie in de praktijk en we begeleiden hen ook in het leerproces rond de BIM-processen. In dit artikel lees je er alles over.

Vacatures

Wij zoeken op dit moment een 3D-laserscanspecialist met stevige kennis van 3D-modelleren (BIM). Word jij onze nieuwe collega?