Over 3ES

3ES is een onderneming die zich toelegt op het accuraat weergeven van gebouwen, infrastructuur, installaties en objecten. Onze deskundigheid hiervoor ligt in 3D laserscanning, 2D tekenen en 3D modelleren. Samen met u denken we mee over het project en proberen we in heel het proces maximale toegevoegde waarde te bieden.

In opdracht van bouwheren, architecten, ingenieurs, facility managers, restaurateurs, BIM-managers en designers verzamelen we de nodige accurate meetinformatie. Vervolgens leveren we u digitale grafische modellen op maat aan voor uw project. Deze digitale grafische informatie gaat van 2D plannen, 3D modellen, VR modellen tot 3D BIM-modellen.

Voor het exact en gedetailleerd registreren van de werkelijke toestand gebruiken we de juiste tools voor de job en zetten we de meest up-to-date technologie in zoals het correct type laserscanners, totaalstations, UAV of drones, GPS-systemen, fotogrammetrie, en meer.

3ES | Laserscanning | opmeting gebouw
0
Jaar ervaring & expertise
0
Projecten succesvol afgerond
0
m² opgemeten bij ons grootste project

Onze missie

Onze missie is om de werkelijkheid correct uit te beelden. Dit doen we met behulp van 3D laserscanning waarbij we een puntenwolk vormen die de “as built”-situatie weergeeft. Zo brengen we elk detail van uw gebouw, infrastructuur, installatie of object in kaart.

Onze visie

Onze visie? Uw projecten accuraat opmeten en op maat aanleveren. Samen met u gaan wij voor een efficiënte weergave van uw gebouw, infrastructuur, installatie of object.

Maak kennis met ons team

Marc Heylen
Marc HeylenZaakvoerder / Projectleider
Kwalificaties: Dipl Ing – Keramik, Bachelor of Science

Zaakvoerder van 3Es.be (Movimento M&K bvba). Is energie deskundige en sinds 2012 actief in het opmeten van installaties en gebouwen door middel van 3D Laserscanning. Deskundige in de registratie en postprocessing van puntenwolken.

Gerard Huybrechts
Gerard Huybrechts3D Laserscanning manager/ Opmeter / projectcoördinator
Onze Gerard zien we als een geboren leider. Na zijn studies als handelsingenieur aan de K.U. Leuven heeft hij jaren zijn stempel gezet als commercieel en algemeen directeur in de bedrijfswereld. In 2018 vergezelde hij het team van 3ES met een ruime ervaring in projectmanagement, het aansturen van projectteams en tenslotte 3D scannen en opmaken van scanplannen.
Eva Convents
Eva Convents3D Scan Operator en Landmeter-expert
Ontmoet Eva. Met bachelors in Bouwkunde en Landmeten van respectievelijk PXL Diepenbeek en AP Hogeschool Antwerpen, is zij een essentieel lid van het 3ES-team. Haar werk omvat het opmeten van diverse locaties, zoals residentiële woningen en kerken, evenals het verwerken van puntenwolken en controleren van plannen en modellen. Eva waardeert de afwisseling tussen binnen- en buitenwerk, waarbij ze unieke plekken bezoekt zoals het gewelf van een kerk en de coulissen van een casino. “Deze variëteit houdt mijn werk spannend en verrijkend”, aldus Eva.
Lisbeth Odeur
Lisbeth OdeurBack Office Manager
Maak kennis met Lisbeth, onze nieuwe Back Office Manager. Lisbeth heeft haar diploma Interieurvormgeving behaald aan de Thomas More Hogeschool Mechelen, op de Lucas Faydherbe campus. In ons team vervult ze een essentiële functie door haar administratieve en technische ondersteuning. Lisbeth is verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en de planning van de diverse projecten die elke dag bij ons binnenkomen. Ze is zeer gedreven en heeft een passie voor direct klantencontact, waardoor ze onze service naar een hoger niveau brengt. We zijn verheugd om haar kennis en enthousiasme in ons team te verwelkomen.

Landmeters

INGENIEUR – LANDMETER – EXPERT

De beroepservaring grensbepalingen. Verkavelingen. Opmeting percelen. Gevelmeting. Plaatsbeschrijvingen. Schattingen. GPS metingen. Maatvoering van bouwwerven. Opstellen rooilijnplannen. Hoogtemetingen. 3D opmetingen.

Tekenaars

WIJ WERKEN MET EEN TEAM VAN TEKENAARS

3ES levert de data, puntenwolken, tekeningen en modellen aan in de standaard die u nodig hebt. Onze point cloud specialisten, tekenaars, 3D- en BIM-specialisten werken met de meest gangbare software pakketten.

Lijst met softwarepaketten

 • Autodesk AUTOCAD

 • Autodesk REVIT

 • HEXAGON Geosystems

 • Bentley Microstation

 • Cyclone REGISTER 360

 • Autodesk NAVIWORKS

 • FARO (Faro Scene)

 • Cyclon Moduler

 • Grafisoft ARCHICAD

 • Autodesk RECAP

 • Autodesk AUTOCAD PLANT 3D

 • AVEVA Plant

 • TEKLA

Blijft u graag op de hoogte over het laatste nieuws over 3D laserscanning?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en ontdek de laatste technologische ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over 3D laserscanning