3ES is een onderneming die zich toelegt op het accuraat meten van gebouwen, infrastructuur, installaties en objecten. In opdracht van bouwheren, architecten, ingenieurs, facility managers, restaurateurs, BIM-managers en ontwerpers verzamelen we de nodige accurate meetinformatie. Onze deskundigheid hiervoor ligt in 3D laserscanning, 2D tekenen en 3D modelleren. Bij elk project meten we als eerst de nodige gebouwen en infrastructuur. Vervolgens leveren we u digitale modellen op maat aan voor uw project.

BIM & 3D modeling

3ES is uw partner in het opmeten voor BIM en 3D modeling. Bij ons kan u rekenen op onze kennis, expertise en ervaring om samen uw project zo gedetailleerd mogelijk digitaal weer te geven. Voordat we van start gaan horen we graag van u waar u belang aan hecht. Samen met u denken we mee over het project en proberen we in heel het proces maximale toegevoegde waarde te bieden. Op die manier zijn we er zeker van dat u tevreden zal zijn met het eindresultaat.

Mede dankzij onze verschillende toepassingsgebieden in de industrie verzorgen we bij 3ES de optimale samenwerking waar verantwoordelijkheidszin centraal staat om uw project in goede banen te leiden.

Op het gebied van BIM en 3D modeling is specifieke kennis zeker vereist. We geven u graag het gepaste advies.

Heel wat toepassingen in deze sector

Om alle functionele en fysieke elementen van een project in detail digitaal weer te geven, maken wij gebruik van opmetingen voor BIM. BIM staat voor Building information modeling of bouw informatiemodel. Mensen spelen een belangrijke rol in dit proces, alsook diegenen die scannen en modelleren. We ervaren bovendien meer en meer dat “Bimmen” zijn meerwaarde heeft en een belangrijk bijdrage levert in het proces.

Naast opmetingen voor BIM doen wij ook opmetingen voor datamanagement. Om uw gebouw efficiënt te beheren en managen kan u soms wat hulp gebruiken. Nieuwe en gerenoveerde gebouwen vertegenwoordigen namelijk een belangrijke initiële investeringskost. Opmeting voor datamanagement maakt digitale inventarisatie mogelijk en kan leiden tot reconstructiemogelijkheden in de toekomst.

Bekijk ook onze projecten op bovenstaande toepassingsgebieden. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in wat we doen? Contacteer ons.

Professionele meetoplossingen voor

building information modelingfacility information systemsgebouwen & infrastructuurarchitectenfacility managerssteden & gemeentenuw patrimonium

Scan to BIM

BIM is een weergave van alle elementen in een gebouw. Kent u het BIM al?

Data management

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw gebouw te beheren en managen? Dan geven wij u graag wat meer informatie over het opmeten van data management.

Niet gevonden wat u zocht?

Wij staan steeds voor u klaar om uw project tot een goed einde te brengen. Ook voor een uniek project mag u ons steeds contacteren.

3ES, From scan to plan

Wij bieden u snel een accuraat 2D of 3D plan aan dat rekening houdt met uw portefeuille. Efficiëntie, effectiviteit en de menselijke factor dragen we daarbij hoog in het vaandel.

Onze engagementen

  • Integriteit doorheen het ganse proces: van offerte tot factuur.

  • Een optimale samenwerking waarin we samen op zoek gaan naar de juiste oplossing.

  • Verantwoordelijkheidszin om uw project in goede banen te leiden.

Hulp nodig?

  • Contacteer ons

  • +32 (0)499 52 54 58

  • Bezoek ons op Facebook

Blijft u graag op de hoogte over het laatste nieuws over 3D laserscanning?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en ontdek de laatste technologische ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over 3D laserscanning