3ES is een onderneming die zich toelegt op het accuraat meten van gebouwen, infrastructuur, installaties en objecten. In opdracht van bouwheren, architecten, ingenieurs, facility managers, restaurateurs, BIM-managers en ontwerpers verzamelen we de nodige accurate meetinformatie. Onze deskundigheid hiervoor ligt in 3D laserscanning, 2D tekenen en 3D modelleren. Bij elk project meten we als eerst de nodige gebouwen en infrastructuur. Vervolgens leveren we u digitale modellen op maat aan voor uw project.

Gebouwen & infrastructuur

Gebouwen & infrastructuur

3ES is uw partner in de sector! Bij ons kan u rekenen op onze kennis, expertise en ervaring om samen het juiste product te bepalen. Voordat we van start gaan, horen we graag van u waar u belang aan hecht.  Samen met u denken we mee over het project en proberen we in heel het proces maximale toegevoegde waarde te bieden. Op die manier weten we zeker dat u tevreden zal zijn met het eindresultaat.

Mede dankzij onze verschillende toepassingsgebieden verzorgen we bij 3ES de optimale samenwerking waar verantwoordelijkheidszin centraal staat om uw project in goede banen te leiden.

Op het gebied van opmeten en modelleren bij gebouwen en infrastructuren zijn de toepassingen ruim en divers maar daardoor vereisen ze soms ook specifieke kennis. We geven u graag het geschikte advies.

 

Toepassingsgebieden

Om een project optimaal te ontwikkelen is een professionele en precieze meting van groot belang. Wij bieden u een totaaloplossing voor het opmeten van gebouwen. Hierbij maken we gebruik van het “as built” principe. Dankzij de 3D laserscanning capteren we honderdduizenden meetpunten per seconde. Met deze punten vormen we dan een puntenwolk; of met anderen woorden de “as built” situatie ook wel de werkelijke situatie. Vanuit deze schets kunnen we gedetailleerde 2D en 3D modellen tekenen.

Naast gebouwen kunnen we ook de infrastructuur opmeten met onze innovatieve 3D technologieën.  Gezien de infrastructuurbehoeften regelmatig kunnen veranderen is het belangrijk deze accurate en complexe situaties in kaart te brengen. Ook voor grotere oppervlakten, gebouwen, installaties staan we je met al onze expertise bij. Dankzij dronescanning bieden we de mogelijkheid om vanuit de lucht beelden te verzamelen in hoge resolutie met behulp van speciale meetcamera’s.

Ben je eerder opzoek naar een project inzake restauratie? Dan biedt 3ES de mogelijkheid om historische gebouwen of waardevolle objecten in detail vast te leggen en te meten. Onze laserscanning techniek is hier uiterst geschikt voor waardoor we de meest accurate plannen en modellen kunnen aanleveren.

Bekijk ook onze projecten op bovenstaande toepassingsgebieden. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in wat we doen? Contacteer ons.

Professionele meetoplossingen voor

gebouwen & infrastructuurarchitectenfacility managerssteden & gemeenten

As built

De werkelijke situatie van uw gebouw weergeven kan dankzij onze as built plannen. Staat een muur wat schuin? Of is er ergens een barst? Dit wordt allemaal opgenomen.

Gebouwen

Benieuwd naar de exacte afmetingen van uw gebouw? Wij meten het graag voor u op. Accurate plannen en modellen komen vervolgens uw richting uit.

Infrastructuur

Infrastructuurbehoeften wijzigen constant. Om het overzicht te kunnen bewaren, brengen we uw infrastructuur in kaart in as built plannen en modellen.

Restauratie

Wil u uw historisch gebouw of waardevol object in detail vastleggen? Met onze laser technologie scannen we in detail om restauratie mogelijk te maken.

Drone scanning

Onbereikbare projecten kennen we niet. Dankzij drones kunnen vanuit de lucht uw gebouw, gebied of installatie perfect in kaart brengen.

Niet gevonden wat u zocht?

Wij staan steeds voor u klaar om uw project tot een goed einde te brengen. Ook voor een uniek project mag u ons steeds contacteren.

3ES, From scan to plan

Wij bieden u snel een accuraat 2D of 3D plan aan dat rekening houdt met uw portefeuille. Efficiëntie, effectiviteit en de menselijke factor dragen we daarbij hoog in het vaandel.

Onze engagementen

  • Integriteit doorheen het ganse proces: van offerte tot factuur.

  • Een optimale samenwerking waarin we samen op zoek gaan naar de juiste oplossing.

  • Verantwoordelijkheidszin om uw project in goede banen te leiden.

Hulp nodig?

  • Contacteer ons

  • +32 (0)499 52 54 58

  • Bezoek ons op Facebook

Blijft u graag op de hoogte over het laatste nieuws over 3D laserscanning?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en ontdek de laatste technologische ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over 3D laserscanning